topbar

Asuminen

Hiirula

Hiirula-niminen asumisyksikkö valmistui Hollolaan alkuvuodesta 2010. Talo sijaitsee maalaisympäristössä, luonnon keskellä, kuitenkin lähellä Hollolan kirkonkylän palveluita.

Tarjoamme vakituista sekä tilapäistä asumista erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Hiirulassa on mukavasti tilaa kymmenelle vakituiselle ja kahdelle tilapäiselle asukkaalle. Kodinomaisessa asumisyksikössä vallitsee hyvä yhteishenki, ja asiakkaita kunnioitetaan yksilöinä.


Asumisyksikkö Huvikumpu

Uskilassa aloitti marraskuun 2016 alkupuolella kahdeksanpaikkainen, kodinomainen tehostettu asumispalveluyksikkö Huvikumpu. Entisen koulun täysin uudistetut tilat erilaisine mahdollisuuksineen ovat asukkailla kattavasti käytössä niin arjessa kuin juhlassakin.

 


Tukiasunnot itsenäiseen asumiseen

Syksyllä 2017 Uskilaan valmistui neljä uutta tukiasuntoa asiakkaidemme itsenäistymistä tukemaan. Näissä yksiöissä on kaikissa omien kylpyhuoneiden lisäksi omat keittiöt.

Uusien tukiasuntojemme kautta tuemme asiakkaidemme kasvua ja elämänpolkua ja kannustamme heitä ottamaan lisää vastuuta itselleen.

Tukiasunnot tarjoavat mahdollisuuden itsenäistymiseen turvallisesti, sillä viereisen asumisyksikön palvelut ja sen vuorokauden ympäri palveleva henkilökunta ovat aina lähellä saatavilla ja tukena.