Ravuri Oy


Päivätoiminta Uskilassa

Päivätoiminnan aloitimme Uskilassa heinäkuussa 2016. Uskilan monipuoliset ja erityisryhmien tarpeiden mukaisesti perusteellisesti remontoidut tilat mahdollistavat paljon mielekästä uutta toimintaa. Urheilukentällä harrastetaan pallopelejä, ja talvella kenttä jäädytetään luistelukäyttöön. Musiikkia ja muita taiteita varten on tarjolla soittimia, ohjausta ja hyvät tilat. Keittiötyöt onnistuvat hyvin entisen koulun keittiössä. Erilaiset terapiamuodot mahdollistuvat myös Uskilassa, ja aistihuone on suunnitteilla rakennukseen. Lisäksi vanhan koulun perinteitä jatketaan siten, että asiakkaiden luku-, kirjoitus- ja laskutaitoja pidetään yllä säännöllisellä harjoittelulla.

Uskila ulkoa

 

Asumisyksikkö Huvikumpu 

Uskilassa aloitti marraskuun 2016 alkupuolella kahdeksanpaikkainen, kodinomainen tehostettu asumispalveluyksikkö Huvikumpu. Entisen koulun täysin uudistetut tilat erilaisine mahdollisuuksineen ovat asukkailla kattavasti käytössä niin arjessa kuin juhlassakin.

 
 
 

Benny-kissa Huvikumpu

 

Tukiasunnot itsenäiseen asumiseen

Syksyllä 2017 Uskilaan valmistui neljä uutta tukiasuntoa asiakkaidemme itsenäistymistä tukemaan. Näissä yksiöissä on kaikissa omien kylpyhuoneiden lisäksi omat keittiöt. Uusien tukiasuntojemme kautta tuemme asiakkaidemme kasvua ja elämänpolkua ja kannustamme heitä ottamaan lisää vastuuta itselleen. Tukiasunnot tarjoavat mahdollisuuden itsenäistymiseen turvallisesti, sillä viereisen asumisyksikön palvelut ja sen vuorokauden ympäri palveleva henkilökunta ovat aina lähellä saatavilla ja tukena. 

Ravuri Oy tukiasunnot

 

Ravuri Oy tukiasunnot